#6 Falun -29 September 2019

Efter förra årets tävlings-succé är Falun tillbaks i tävlingskalendern för näst sista deltävlingen i Enduro Sweden Series den 28-29 September. Vi kommer bjuda på fantastiska banor i toppklass och visa Falun från sin allra bästa sida. Många anser att Falun är Sveriges "cykelmecka" och vi är inget undantag, Välkomna!

#7 Isaberg -13 Oktober 2019

Isaberg har varit en bra alpin arena i 50 år. År 2012 började omvandlingen till helårsarena som nu har lika stor beläggning sommar som vinter. Först ut var MTB leder som har blivit flera och bättre för varje år. Senare åren har det tillkommit hinderbana, segway, höghöjdsbana och äventyrsgolf. Höjdmeter finns det cirka 150 av från Isabergstoppen ned till Algutstorpasjön. Nu i höstas satte vi dessa i system och körde en ”enduro testtävling”. Den blev lyckad! Så 2019 kör vi på riktigt och har redan massa tankar/funderingar på hur det kan göras bättre och roligare. Vi kommer att ändra lite på några SS och arbetar med att få till ytterligare en SP från Isabergstoppen. Totalt kommer vi att få ihop någonstans mellan 7-800 höjdmeter fördelade på 6 SP. Vi arbetar med att få igång 6-stolsliften så man slipper cykla upp alla höjdmetrarna.
Om vi inte syns tidigare, så syns vi 11-13 oktober på Isaberg när vi får förtroendet att köra sista deltävlingen ESS 2019!